Hør utdrag
Biodlaren från Aleppo - Christy Lefteri

Biodlaren från Aleppo

Biodlaren från Aleppo

4,06 711 5 Forfatter: Christy Lefteri Innleser: Rafael Pettersson
Lydbok.
E-bok.
Vackra Aleppo. En av världens äldsta städer. Ett världsarv skimrande av brons, med ett virrvarr av minareter och välvda tak. Där öknens närhet kändes i luften och solen kastade en röd skugga i skymningen. Fälten av blommor och sjungande bikupor utanför staden. Luften fylld av dofter… Tills kriget kom och förde med sig mörker, eld och död.

När kriget berövat dem allt tvingas Nuri och Afra att ta det svåra beslutet att lämna sitt hem, sitt land, sitt allt. De reser genom en sönderbombad värld, bär på en obeskrivlig smärta, och utsätts för enorma faror. Det enda hopp de har kvar är att de ska hitta trygghet i England och kunna bygga upp en ny tillvaro där.

Biodlaren från Aleppo är en gripande och oerhört stark roman som påminner oss om historieberättandets kraft och om den stabila punkt ett litet bi kan utgöra i en värld som har slutat att vara begriplig.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: The Beekeeper of Aleppo Oversetter: Ellinor Bergman

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokförlaget NoNa
Utgitt: 2020-04-28
Spilletid: 9T 8M
ISBN: 9789189177000

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokförlaget NoNa
Utgitt: 2020-11-23
ISBN: 9789188901996
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå