Hør utdrag
Att vara dig trogen - Elin Eldestrand

Att vara dig trogen

Att vara dig trogen

3,44 353 5 Forfatter: Elin Eldestrand Innleser: Lisa Ahnlund
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
När Lina vaknar upp på lasarettet i Lycksele har hon ingen aning om hur hon hamnat där. Hon har drabbats av minnesförlust och nu gäller det att försöka återkalla så mycket som möjligt av vad som hänt de senaste månaderna. Varför befinner hon sig långt upp i Norrland? Vad har hon råkar ut för? Och hur kommer det sig att hon har ett positivt graviditetstest i sin väska?
Med hjälp av sin familj, inte minst systrarna Emma och Anna, lyckas Lina sakta men säkert dra sig till minnes delar av vad som hänt. En del av minnena skulle hon helst slippa, men den stora chocken kommer när hon inser att det finns mer än en tänkbar kandidat som far till barnet hon väntar!

”Att vara dig trogen” är den andra, fristående, delen i Elin Eldestrands serie ”Systerskap”. En härlig feelgood-roman, med både humor och dramatik.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Systerskap: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2020-05-08
Spilletid: 4T 12M
ISBN: 9789178298204

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2020-04-08
ISBN: 9789178298211
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå