Hør utdrag
Hjärtats skafferi - Ruth Reichl

Hjärtats skafferi

Hjärtats skafferi

4,03 4787 5 Forfatter: Ruth Reichl Innleser: Frida Hallgren
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
En varm feelgoodroman om New York, mod och matkärlek!

Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb som assistent på New Yorks mest ikoniska mattidning: Delicious. En spännande värld full av stjärnkockar och delikatessaffärer i Little Italy har öppnats och Billie kan knappt förstå vilken tur hon har har. Men sedan händer det som inte får hända: tidningen läggs ner och de färgstarka kollegor som Billie har börjat betrakta som sin familj tvingas gå vidare på annat håll.

Tills vidare får Billie jobba kvar för att upprätthålla tidningens garanti-hotline, för läsare som har frågor om gamla recept. Men när hon en dag hittar några mystiska brev, gömda i kontorets gamla receptarkiv, öppnas dörren till ett helt nytt äventyr ...

Hjärtats skafferi är en färgstark och frestande bok som tar med läsaren på en matresa genom historien och New York. En historia om mod och kärlek och framför allt: vansinnigt god mat! Ruth Reichl är en amerikansk kock och kokboksförfattare, som även har skrivit flera matmemoarer.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: Delicious Oversetter: Ann Margret Forsström

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Printz Publishing
Utgitt: 2018-02-14
Spilletid: 14T 4M
ISBN: 9789188261762

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Printz Publishing
Utgitt: 2019-09-30
ISBN: 9789177710783
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå