Hør utdrag
Styrkan - Don Winslow

Styrkan

Styrkan

3.95 913 5 Forfatter: Don Winslow Innleser: Jonas Malmsjö
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Det enda Denny Malone vill är att vara en bra polis. Han är kungen av Manhattan North, en högt respekterad och dekorerad kriminalinspektör och den verkliga ledaren av Styrkan, en elitenhet med uppdrag att bekämpa gängkriminalitet, vapen och våld. Malone och hans team är de smartaste, modigaste, starkaste och hårdaste. I arton år har de tillbringat dag och natt på jobbet, och de har gjort allt för att skydda och tjäna människorna i en stad där ingen är ren – inte ens Malone själv.

För det få vet är att Denny Malone är korrupt. Han och hans män har stulit miljontals dollar i droger och kontanter efter det största herointillslaget i New Yorks historia. Nu sitter han i fällan, hårt pressad av FBI, och är beredd att göra vad som helst för att skydda sina bröder i Styrkan, sina vänner, sin familj och kvinnan han älskar.
Språk: Svensk Kategori: Spenning Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: HarperCollins Nordic
Utgitt: 2018-02-06
Spilletid: 18T 6M
ISBN: 9789176334485

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: HarperCollins Nordic
Utgitt: 2018-02-06
ISBN: 9789150723328
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå