Hør utdrag
Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan - Veronica Blom

Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan

Sömmerskan som kunde laga brustna hjärtan

3,22 146 5 Forfatter: Veronica Blom Innleser: Sara Chaanhing-Kennedy
Lydbok.
E-bok.
En stor överraskning väntar Teodore Fenton när han träder in på sitt spanska hotellrum. Det är regissören Allan Åsberg som ringer med ett jobberbjudande. Han har en storfilm om Olof Palme på gång och behöver en producent. Teodore är inte sen med att nappa - sin oemotståndliga charm till trots är han som vanligt pank. Men han vet vilka knappar man ska trycka på i filmbranschen och i hans nät finns oväntade kontakter. På plats i Stockholm har Allan redan kommit långt i det förberedande arbetet. Molly Wood har tagit på sig rollen som kostymchef - men när hon får veta vem som är producent börjar hon genast ångra sig. Det finns ett förflutet emellan dem, och det är något hon helst vill glömma...

När Molly en dag blir introducerad för Teodores bror, John, tar hennes liv en plötslig vändning. John är nämligen allt som Teodore inte är. Och inte nog med det så råkar han även vara Sveriges statsminister. Men kan hon verkligen lita på att John inte är som sin bror? Och går det verkligen att lita på en statsminister med ett brustet hjärta?

Veronica Blom är en svensk författare. Hennes debutroman "Tryggheten" utkom år 2009.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-04-29
Spilletid: 7T 7M
ISBN: 9788726467284

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-03-13
ISBN: 9788726434620
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå