Hør utdrag
Mormors val - Kaj Branzell

Mormors val

Mormors val

3,78 180 5 Forfatter: Kaj Branzell Innleser: Anna Godenius
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Sedan 79-åriga Anna-Lisa vände ryggen till sitt inrutade liv och bestämde sig för att leva fullt ut har hon varit med om både det ena och det andra. I den spanska staden Torrevieja fick hon både uppleva sann kärlek för första gången och sitt liv hotat av den spanska maffian.

Väl tillbaka i Sverige, i den lilla stugan omringad av snötäckt skog, längtar hon tillbaka till Spanien. Hon saknar det fartfyllda livet – vännerna, solen och värmen – och beslutar sig för att resa tillbaka. I Torrevieja blir hon mottagen med öppna armar och det blir ett kärt återseende. Men snart är den lugna tillvaron åter ett minne blott – både på gott och ont ...

"Mormors val" är en fristående uppföljning till "Mormor på rymmen", och följer samma äventyrliga feelgood-anda och höga tempo.

Karin (Kaj) Branzell är författare och frilansskribent som även har jobbat utomlands i Australien och i USA, varit sjöman, lärare, administratör och kommunikatör.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Mormor på rymmen: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-06-03
Spilletid: 7T 24M
ISBN: 9788726541656

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Stellar förlag
Utgitt: 2020-06-03
ISBN: 9789188981066
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå