Hør utdrag
Farväl, mitt kvinnofängelse - Karolina Ramqvist

Farväl, mitt kvinnofängelse

Farväl, mitt kvinnofängelse

3,57 226 5 Forfatter: Karolina Ramqvist Innleser: Karolina Ramqvist
Lydbok.
E-bok.
Karolina Ramqvist var en av fjolårets mest uppmärksammade författare och hyllades av både läsare och kritiker för sin roman Alltings början. I novellen Farväl, mitt kvinnofängelse får läsaren möta kärlek och beroende innanför murarna på en amerikansk kvinnoanstalt.

Vi som satt här var kvinnor som alla var rädda för. Som de helst hade velat hålla instängda i en bur och bara slängt in lite kött till då och då. Och samtidigt var vi som alla andra. Brustna hjärtan, frusna själar, åldrande ansikten och kroppar. Vi var ju inga monster. Vi var mödrar, döttrar, systrar, flickvänner och till och med fruar. Vi hade det gemensamt att vi försökt lösa våra problem genom att misshandla och döda. Allihop hade vi försökt förändra våra yttre världar genom att sätta oss till doms över vem som skulle få leva och inte, men nu skulle vi få lära oss att vända oss inåt i stället.
Språk: Svensk Kategori: Noveller Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Novellix
Utgitt: 2014-06-05
Spilletid: 42M
ISBN: 9789175890357

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Novellix
Utgitt: 2017-03-03
ISBN: 9789175890159
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå