Hør utdrag
Patienten är död - Arne Schmitz

Patienten är död

Patienten är död

2,76 29 5 Forfatter: Arne Schmitz Innleser: Håkan Julander
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
En sommarkväll hittas Albert Holm död, liggandes mitt på en väg. Både polisen och de som kände Albert avskriver snabbt det inträffade som en olyckshändelse, orsakad av mannens alkoholvanor. Men dödsfallet leder ändå till spänningar i den lilla fiskebyn. Den unge läkaren Erik Strame, som var en av de första på olycksplatsen, får plötsligt ett anonymt meddelande om att Albert blev mördad, och Strame förstår att någon bland invånarna döljer en fruktansvärd gärning.

Arne Schmitz (1928–2011) var en svensk författare och naturfotograf. Han gav ut flera böcker om djur och natur, framför allt med fokus på skånska förhållanden, men han skrev även ett antal deckare.
Språk: Svensk Kategori: Spenning Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-06-18
Spilletid: 7T 41M
ISBN: 9788726578324

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-06-18
ISBN: 9788726442441
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå