Hør utdrag
Inte riktigt enligt plan - Denise Rudberg, Hugo Rehnberg

Inte riktigt enligt plan

Inte riktigt enligt plan

3,38 3386 5 Forfatter: Denise Rudberg, Hugo Rehnberg Innleser: Denise Rudberg, Hugo Rehnberg
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Paula ska bli välgörenhetsarbetare, eller möjligen lärare. Hon har inte riktigt bestämt sig än men eftersom hon närmar sig 40 börjar det bli dags att sluta leva på pappas pengar.

Tom är en brottmålsadvokat som förgäves försöker få omvärlden att glömma att han har ett förflutet som barnstjärna.

På ett storslaget bröllop träffas Paula och Tom för första gången och det uppstår en omisskännlig kemi mellan dem. Problemet är att det är Paulas bröllop - och att brudgummen är Toms studentkamrat. Förutsättningarna för en eventuell kärleksrelation är alltså usla. Och ödet ser till att göra oddsen ännu sämre. Men trots det har både Tom och Paula svårt att släppa tanken på varandra.

Under ett ovanligt händelserikt år får vi följa deras historia från varsitt håll - vartannat kapitel är skrivet ur Paulas perspektiv och vartannat ur Toms.

Inte riktigt enligt plan är en gripande och underhållande relationsroman, späckad med ogenerade uppriktigheter om Instagram-missbruk, intimtatueringar och den svenska överklassens sociala spelregler.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Rehnberg & Rudberg: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2014-06-26
Spilletid: 4T 56M
ISBN: 9789174613100

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2014-06-02
ISBN: 9789174613094
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå