Hør utdrag
Brilliance - Marcus Sakey

Brilliance

Brilliance

3.93 900 5 Forfatter: Marcus Sakey Innleser: Reine Brynolfsson
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
1980 föddes i USA ett stort antal barn med unika förmågor. Nu, drygt trettio år senare, växer motsättningarna mellan de vanliga människorna och de superbegåvade. Nationen håller på att slitas isär av en rad inhemska terroristattacker och allt pekar på att det är välorganiserade grupper av militanta superbegåvade människor som står bakom at- tentaten.

Agenten Nick Cooper jobbar för en statlig myndighet som spårar upp misstänkta terrorister. Han är själv superbegåvad och han är den bäste i sitt slag. I ett desperat försök att avvärja en monumental terrorattack, lämnar han sin egen organisation för att närma sig terroristerna på egen hand. Plötsligt är han jagad från alla håll. Och lika plötsligt inser han att världen inte är så svart och vit som han tidigare trott ...

Brilliance är en skickligt skriven bladvändare där spänningen är uppskruvad till elva. Läsaren sitter andlös och måste nästan hålla i sig när intrigen rycker fram och tillbaka i oväntade vändningar.

Marcus Sakey har skrivit ett flertal thrillers och kallats en ”modern spänningsmästare” (Chicago Sun-Times) och ”en av våra bästa historieberättare” (Michael Connelly).

Brilliance är hans stora internationella genombrott och första delen i en trilogi. Det är både en extremt spännande thriller och en slags kommentar till den terroristskräck som vuxit sig stark i USA efter 9/11-attentatet.
Språk: Svensk Kategori: Spenning Oversetter: John-Henri Holmberg

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2014-09-11
Spilletid: 14T 37M
ISBN: 9789187301971

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2014-08-29
ISBN: 9789187301780
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå