Hør utdrag
Drömliv : Lycklig på riktigt - Kajsa Ingemarsson, Karin Nordlander

Drömliv : Lycklig på riktigt

Drömliv : Lycklig på riktigt

4,17 1944 5 Forfatter: Kajsa Ingemarsson, Karin Nordlander Innleser: Kajsa Ingemarsson, Pia Johansson
Lydbok.
E-bok.
Drömliv är boken som kommer att förändra ditt liv. På ett pedagogiskt och samtidigt underhållande sätt beskriver författarna hur du ska finna lyckan i ditt liv genom att hitta din inre potential. Att lyssna mera inåt genom att sätta själen i förarsätet. Det handlar om att skapa ett lyckligt liv på alla plan: materiellt, fysiskt, andligt och mentalt.

Det är meningen att vi ska vara lyckliga, och vi besitter alla verktyg som behövs för att vara det. Ändå upplever alltför många av oss tillvaron som torftig och innehållslös. Vi stressar, jobbar, äter och konsumerar mer än någonsin, ändå är vi själsligt undernärda.
I Drömliv ger vi näring åt själen. I detta utgår vi från den vardag vi alla lever i. Drömliv är fast förankrad i verkligheten och visar med inspirerande exempel på nya perspektiv och förhållningssätt som alla kan ta till sig. Det handlar om att hitta sin inre kraft, att ta ansvar för sitt liv, att lära sig lita på intuitionen, att undanröja inre och yttre hinder, att finna glädje och att förverkliga sina drömmar.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2009-09-01
Spilletid: 8T 46M
ISBN: 9789113027968

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2014-02-06
ISBN: 9789113027951
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå