Hør utdrag
Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan - Annie Darling

Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan

Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan

3,87 684 5 Forfatter: Annie Darling Innleser: Viktoria Flodström
Lydbok.
E-bok.
Den introverta och Jane Austen-besatta singeln Verity har ett mysigt bokhandelsjobb, fyra dominanta systrar och en krävande katt. Hon har tröttnat på vännernas tjat om att hitta den rätte och låtsas därför att hon redan funnit sin drömprins. Han visar sig vara en praktisk ursäkt att ha till hands, ända tills ett missförstånd leder till att hon träffar en verklig Mr Darcy …
Han är en snobbig arkitekt som inte är intresserad av ett förhållande, men som inser det snillrika i att ha Verity som låtsasflickvän. Lyckas de med sin bluff utan att bli förälskade på riktigt? Det återstår att se när sommaren står för dörren – med bröllop, födelsedagar och trädgårdsfester där man förväntas ha en partner vid sin sida.

Spirande kärlek i bokhandeln för ensamma hjärtan är andra delen i Annie Darlings serie i bokhandelsmiljö. En romantisk feelgood-karamell som utspelar sig i London.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Bokhandeln för ensamma hjärtan: 2 Originaltittel: True Love at the Lonely Hearts Bookshop Oversetter: Ingmar Wennerberg

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Historiska Media
Utgitt: 2020-08-25
Spilletid: 10T 47M
ISBN: 9789177893479

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Historiska Media
Utgitt: 2020-08-25
ISBN: 9789177891567
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå