Hør utdrag
Teflonmannen - Pelle Råssjö

Teflonmannen

Teflonmannen

3,33 452 5 Forfatter: Pelle Råssjö Innleser: Thomas Engelbrektson
Lydbok.
E-bok.
Kommunalrådet Örjan af Trolle möter ett hemskt öde när han faller från fjortonde våningen, kraschar rakt genom ett glastak och vidare tre våningar innan han landar på golvet i gallerian. Men det är ingen olycka.

Kriminalinspektör Levin ansvarar för utredningen, och han inser direkt att den kommer bli besvärlig. Om bara hälften av alla historier han hört om Örjan stämmer, så har de minst ett hundratal tänkbara mördare att undersöka. Henry Hall och hans trogne följeslagare Åke är till en början inte misstänkta, men som följd av sitt ohederliga leverne dras de snart in i härvan av mord och lögner. Men trots många potentiella motiv bakom mordet på af Trolle är det svårt att fastslå vilket som ledde till hans död. Är det politiska skandaler, pengar eller sex? Eller är det en kombination av alla tre?

Pelle Råssjö är journalist, redaktör och författare. Han debuterade 2007 med kriminalhistorien Teflonmannen.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-08-25
Spilletid: 10T 4M
ISBN: 9788726505986

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2020-09-21
ISBN: 9788726548655
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå