Hør utdrag
Självhypnos - Del 1. Att gå djupt in i sig själv - Introduktion till djup mental avslappning - Linda Ohlquist

Självhypnos - Del 1. Att gå djupt in i sig själv - Introduktion till djup mental avslappning

Självhypnos - Del 1. Att gå djupt in i sig själv - Introduktion till djup mental avslappning

4,18 176 5 Forfatter: Linda Ohlquist Innleser: Linda Ohlquist
Lydbok.
Du får en Introduktion till självhypnos och djup mental avslappning. Sedan gör vi en övning där du får lära dig att gå in och ur ett djupt avslappnat tillstånd för att hitta och lyssna på din intuition.

Självhypnos är ett fantastiskt verktyg för personlig utveckling. Via självhypnos får lära dig att i djup mental avslappning visualisera det perfekta i ditt inre och via tanken skapa din nya framtid.
Det finns olika typer av hypnos och många förknippar säkert ordet med människor som blir hypnotiserade till att göra roliga saker inför publik. Självhypnos är så långt ifrån den formen av hypnos man kan komma, det är en dynamisk emotionell terapi och en form av hypnosterapi där man fokuserar på våra känslor, som omedvetet eller medvetet styr oss. Självhypnos hjälper oss att komma i kontakt med vårt allra innersta, vårt undermedvetna och skapar förståelse för vem vi är och varför vi blivit dem vi är. Självhypnos är en hjälp att göra oss göra av med oönskade beteenden, känslor och tankar.

Linda Ohlquist är utbildad socialpedagog och hypnosterapeut och har jobbat med människor som lever med psykisk ohälsa i snart 20 år
Språk: Svensk Kategori: Personlig utvikling Serie: Självhypnoser: 1 Originaltittel: Självhypnos Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storytel Original
Utgitt: 2020-11-13
Spilletid: 32M
ISBN: 9789179670900
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå