Hør utdrag
Operation Nordvind - Kaj Karlsson

Operation Nordvind

Operation Nordvind

3.64 2887 5 Forfatter: Kaj Karlsson Innleser: Reine Brynolfsson
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
En före detta officer vid ett hemligt specialförband och en kvinnlig analytiker dras in i en dödlig jakt på terrorister med tusentals svenska liv som insats.

Gustav Sterner är en före detta officer vid Särskilda skyddsgruppen (SSG), Försvarsmaktens hemliga specialförband. Under ett pågående uppdrag i Centralafrika får han reda på att hans fästmö omkommit i en smitningsolycka. Han lämnar livet som operatör och lever ensam med minnena.

Fem år senare bevittnar han en kallblodig avrättning i Stockholms södra skärgård och är själv nära att bli mördarnas nästa offer. Han kontaktar Katarina Wallin, analytiker hos den militära underrättelsetjänsten och tidigare kollega vid SSG. Hon har uppgifter från den franska säkerhetstjänsten som tyder på att en grupp terrorister befinner sig i Sverige. Med ont om tid och tusentals svenska liv som insats tar de upp jakten, men anar inte att spåret kommer leda dem långt utanför Sveriges gränser och att de står inför upplevelser som kommer att förändra dem för alltid.
Språk: Svensk Kategori: Spenning Serie: Gustav Sterner: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2012-01-01
Spilletid: 10T 14M
ISBN: 9789186615819

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Stella Borealis
Utgitt: 2013-03-08
ISBN: 9789163373220
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå