Hør utdrag
Tidigare Liv terapi - vägledd självhypnos - Annalena Mellblom

Tidigare Liv terapi - vägledd självhypnos

Tidigare Liv terapi - vägledd självhypnos

3,82 211 5 Forfatter: Annalena Mellblom Innleser: Annalena Mellblom
Lydbok.
Den här inspelningen är gjord för att hjälpa dig att släppa gamla mönster från ett tidigare liv som fortfarande styr dig i ditt nuvarande liv. Som påverkar dina nuvarande resultat i ditt liv, just nu.

När du tillåter dig att följa Annalena Mellbloms enkla instruktioner så finns det ingen makt i värden som kan hindra dig ifrån att komma ner i en skön och trygg avslappning och sedan få uppleva ett tidigare liv som är gynnsamt för din personliga utveckling i det här livet.

Att göra tidigare liv med hjälp av denna inspelning innebär att du kommer återuppleva händelser som finns bevarat i ditt cellminne.

Resan kan gå tillbaka till det här livet, till din barndom, till ditt födelseögonblick men även till tidigare inkarnationer där du har levt på olika platser, i olika skepnader i varierande tider.

Under djupavslappning/ Hypnos reser du tillbaka i tiden för att återuppleva gömda händelser som håller dig tillbaka i ditt nuvarande liv.

Denna väg till befriande självinsikt kantas av mycket gott som t.ex.:
* Dödsrädslan försvinner
* Djupare förståelse om sina inre kvalitéer
* Självkännedom
*Förståelse för sitt beteende hur man hanterar relationer, rädslor, pengar, arbetet mm.
Språk: Svensk Kategori: Personlig utvikling Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Numberoneyou
Utgitt: 2014-09-01
Spilletid: 48M
ISBN: 9789187959059
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå