Hør utdrag
Ljuset vi inte ser - Del 1 - Anthony Doerr

Ljuset vi inte ser - Del 1

Ljuset vi inte ser - Del 1

3,96 3653 5 Forfatter: Anthony Doerr Innleser: Magnus Roosmann
Lydbok.
Del 1 av 3.

Pulitzerpriset, Carnegie-medalj, ABIA-vinnare och över 100 000 femstjärniga läsaromdömen. Kritikerkår och läsare står enade: Ljuset vi inte ser är en mycket speciell bok!

Den franska flickan Marie-Laure har nyligen blivit blind och kan bara tolka krigets fasor genom ljud, dofter och beröring.

I Tyskland drömmer barnhemspojken Werner om att bli radiotekniker, men kan bara undslippa ett hårt liv i kolgruvan genom Hitlerjugend.

När Marie-Laure flyr det ockuperade Paris och Werner skickas på ett hemligt uppdrag förenas deras öden i Saint-Malo en stad som kommer att totalförstöras av kriget.

Ljuset vi inte ser är en gripande historia om människor som, mot alla odds, kämpar för att överleva. En fängslande berättelse om den grymhet som en gång slog klorna i Europa och om den godhet som göms i djupet av våra hjärtan.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Ljuset vi inte ser: 1 Originaltittel: All the Light We Cannot See Oversetter: Thomas Andersson

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bookmark Förlag
Utgitt: 2015-11-03
Spilletid: 7T 22M
ISBN: 9789188171627
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå