Hør utdrag
36 timmar - David Bergman

36 timmar

36 timmar

4.04 2335 5 Forfatter: David Bergman Innleser: Alexandra Rapaport
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
I ett dystopiskt Stockholm i en inte alltför avlägsen framtid får vi under 36 intensiva timmar följa Johanna Lindström, general och chef för Försvarets operativa verksamhet.

Det är midsommarhelg och hela staden är avspärrad. En från början fredlig demonstration mot polisens sätt att tillämpa en ny terroristlagstiftning den så kallade Nationalsäkerhetslagen har urartat totalt.

Johanna hinner precis rädda sin 15 åriga dotter undan det kaos som utbryter när kravallpoliserna drar sina vapen. Men alla har inte samma tur. När tårgasens dimmor lättar har flera personer skjutits till döds av ordningsmakten.

Johanna konfronterar generaldirektören för Säpo. Och strax därefter blir hon utsatt för ett mordattentat.

För att skydda sig själv, sin dotter och sitt land tvingas Johanna utnyttja alla sina militära resurser. Hon är en konspiration på spåren som leder till en myndighet med hållhakar på regeringen en myndighet som samarbetar med kriminella element och som vill förflytta makten från Sveriges regering och riksdag till sig själv.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Johanna Lindström: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Earbooks
Utgitt: 2013-05-01
Spilletid: 12T 48M
ISBN: 9789174831412

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2013-05-06
ISBN: 9789174612011
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå