Hør utdrag
Skärvor av ett liv : Vägen till och från Auschwitz - Hédi Fried

Skärvor av ett liv : Vägen till och från Auschwitz

Skärvor av ett liv : Vägen till och från Auschwitz

4,5 1076 5 Forfatter: Hédi Fried Innleser: Lena Endre
Lydbok.
E-bok.
”Jag berättar om mitt liv, om min barndom och uppväxt, om gettot, om transporten i boskapsvagnarna, om selektionen, om vistelserna i Auschwitz och de olika arbetslägren, om befrielsen i Bergen-Belsen, om de vita bussarna och om vägen till paradiset i Sverige.”

Skärvor av ett liv är en ögonvittnesskildring av livet som judisk fånge i de tyska koncentrationslägren, om förintelsen av sex miljoner judar – som vissa påstår aldrig har ägt rum. Hédi Fried är en av de få överlevande som ännu finns kvar och kan berätta sanningen om vad som verkligen hände.

Elie Wiesel, mottagare av Nobels fredspris 1986, skrev såhär om Hédi Frieds bok: ”Denna bok är mer än en personlig dokumentation; den är ett vittnesbörd, djupt gripande och skakande.”
Språk: Svensk Kategori: Biografier Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Natur & Kultur Digital
Utgitt: 2018-05-25
Spilletid: 7T 32M
ISBN: 9789127158979

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Natur & Kultur Digital
Utgitt: 2016-01-18
ISBN: 9789127148079
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå