Hør utdrag
Döden är alltid sann - 1 - Anna Jansson

Döden är alltid sann - 1

Döden är alltid sann - 1

3,73 1821 5 Forfatter: Anna Jansson Innleser: Marie Richardson
Lydbok.
E-bok.
Det har gått tjugo år sedan kriminalinspektör Maria Wern gick ut nian, och klassen ordnar övernattning utanför Tofta för att återuppleva gamla minnen. När den sena kvällen övergår i natt har vänskapsband brustit och begraven kärlek återuppstått.

Är det sant som det sägs, att bara de framgångsrika går på återträffar? Emelie är i alla fall stolt över att hon skrivit klart sitt bokmanus, och inte längre är samma osäkra tjej som på högstadiet, även om vissa fortfarande tror det.

Sömndruckna sätter sig klasskamraterna vid frukostbordet. Det är då Maria Wern upptäcker att en av dem har försvunnit under natten. Gamla konflikter har kommit upp till ytan och Maria har all anledning att känna oro.

I sex avsnitt vecklas den spännande historien om försvinnandet på återträffen ut. Är någon utan skuld? Döden är alltid sann är första säsongen i ljudboks- och eboksserien Wern.

Avsnitt 1.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Wern: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Tiden
Utgitt: 2018-06-07
Spilletid: 43M
ISBN: 9789151500133

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Tiden
Utgitt: 2018-06-07
ISBN: 9789151500195
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå