Hør utdrag
Söta, röda sommardrömmar - Christoffer Holst

Söta, röda sommardrömmar

Söta, röda sommardrömmar

3,9 3888 5 Forfatter: Christoffer Holst Innleser: Anja Lundqvist
Lydbok.
E-bok.
"Söta, röda sommardrömmar" är en charmig berättelse där oväntad kärlek och skärgårdsliv möter en kittlande spänningsintrig.

Cilla Storm har just blivit dumpad av sin pojkvän. Hennes karriär som skvallerjournalist går inte riktigt som hon tänkt sig och sparkapitalet räcker inte längre till det där drömmiga sommarhuset i skärgården. Efter uppbrottet har hon bara råd med en kolonilott på Bullholmen – en turisttät liten ö i Stockholms prunkande skärgård. Trots att hon helt saknar gröna fingrar bestämmer hon sig för att slå till.

Men när en ung kvinna hittas död på ön på midsommardagens morgon tar Cillas liv en helt ny vändning. Cilla visar sig ha varit den sista som såg kvinnan i livet och hon blir snabbt indragen i utredningen – som leds av den mycket stiliga polisen Adam.

Den smått neurotiska och Chardonnay-pimplande Cilla och den strikta, välklädda Adam är så olika som två människor kan vara – ändå dras de till varandra. Men så sker plötsligt ännu ett mord som ställer allt på ända.
Språk: Svensk Kategori: Underholdningsromaner Serie: Cilla Storm: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2018-08-17
Spilletid: 7T 11M
ISBN: 9789178270439

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lovereads
Utgitt: 2018-08-17
ISBN: 9789198409741
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå