Hør utdrag
Fruktans hus - Mats Ahlstedt

Fruktans hus

Fruktans hus

4.01 4851 5 Forfatter: Mats Ahlstedt Innleser: Maria Lyckow
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Maja och Mikael tänker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra ägarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stått tomt i två år. Därför är priset lågt och Maja och Mikael bestämmer sig för att slå till. Första natten upptäcker Mikael att en tonårsflicka gömmer sig på vinden. Hon flyr och hittas kort därefter mördad. Den unga tjejen har rymt från ett HVB-hem i närheten där hon behandlats för sitt drogmissbruk. Ytterligare en flicka från hemmet omkommer och en annan försvinner spårlöst.

Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet och hittar en låda med potensmedel i husets källare. Spåren leder till illegal läkemedelsförsäljning som drivs av en svensk man i Marbella. Vem är han? Finns det ett samband mellan dubbelmordet och tjejerna på HVB-hemmet? Och vad är det för hemligt ordenssällskap en av de intagna pratar om?
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Fatima Wallinder: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2018-10-01
Spilletid: 9T 14M
ISBN: 9789176299418

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2018-10-01
ISBN: 9789176299371
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå