Hør utdrag
Sockerbomben 3.0 - Bitten Jonsson, Pia Nordström

Sockerbomben 3.0

Sockerbomben 3.0

4,12 1149 5 Forfatter: Bitten Jonsson, Pia Nordström Innleser: Susanne Barklund
Lydbok.
E-bok.
När boken Sockerbomben, bli fri från ditt sockerberoende kom ut 2004 slog den ner som en bomb! Vad var det här? Sockerberoende, det fanns ju inte. Eller sockerkänslighet, vadå?
På den här tiden pratade man inte ens om att socker skulle vara särskilt skadligt. Ja, utom för tänderna då.
I dag är scenen en helt annan.
Nu kommer det varje år nya böcker om faran med socker i alla former. Allt fler läkare och forskare varnar för sockrets skadliga effekt på hjärta och kärl, som en orsak till västvärldens exploderande fetmaepidemi och till den snabba ökningen av diabetes typ 2 (som inte längre kallas åldersdiabetes eftersom det också börjat drabba barn).
Du hittar recept på LCHF- och paleokost utan socker och mjöl, både i böcker och på nätet.
Så, varför är vi inte nöjda? Varför en ny, tredje, uppdaterad utgåva av Sockerbomben?
Svar: vår tids stora sockerparadox. Trots att de flesta nu vet att socker är skadligt för oss ökar försäljningen år efter år!
Det beror på att de välvilliga råd som ges i dag är felaktiga och bygger på okunskap. Sjukvården, medierna och de allra flesta hälsoförespråkare som skriver om socker ger nämligen exakt samma råd till alla. De vet inget om skillnaden mellan att ha ett socialt bruk, ett skadligt bruk eller ett beroende och de förstår inte att vägen till ett friskt liv ser helt olika ut för de olika grupperna. Tyvärr får det katastrofala följder för vårt samhälle och för alldeles för många människor.
I Sockerbomben 3.0 får du den kunskapen, enkelt presenterad utifrån den allra senaste forskningen och Bitten Jonssons egna erfarenheter av över 20 års framgångsrik behandling av sockerberoende. Du kommer själv att se vilken grupp du (eller dina anhöriga) tillhör och lära dig vad just du kan göra, steg för steg, för att slippa sockersuget, få perfekt hälsa och ett bra liv.

OM FÖRFATTARNA
Bitten Jonsson är leg sjuksköterska och utbildad i USA inom beroende/addiktion. Hon är Sveriges främsta expert på sockerberoende med över 20 års erfarenhet av framgångsrik behandling med över 6 000 patienter och en efterfrågad föreläsare, både i Skandinavien och USA.

Pia Nordström är journalist med bakgrund bland annat från Expressen, som både redaktör och reporter med inriktning främst på hälsa, medicin och mat.
Språk: Svensk Kategori: Fakta og dokumentar Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storyside
Utgitt: 2016-12-22
Spilletid: 13T 1M
ISBN: 9789177355335

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bladh by Bladh
Utgitt: 2016-09-15
ISBN: 9789188429179
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå