Hør utdrag
Maskeradstaden - Del 1 - Maria Monciu

Maskeradstaden - Del 1

Maskeradstaden - Del 1

3,76 377 5 Forfatter: Maria Monciu Innleser: Alexander Salzberger
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
NU MED NYTT OMSLAG! Amir är sjukt trött. Orten har blivit riksknas. Småungar håller på med roppar. Morsorna ligger och gråter. Farsorna går till föreningen och kollar nyheter och väntar på att dö. Men på tv pratar vissa om orten som något fucking kollo. Att det är fint och så. Mångkulturellt. Mysigt.

Ingen vill flytta därifrån, tills de kan. Som Amir, storebror till Farid och Inez. Amir tog sig därifrån, in till stan. Och han gjorde allt för att smälta in på universitetet. Allt. Förnekade sitt ursprung, sin familj, sina vänner i Rinkeby. Han hade börjat inbilla sig att han var som vem som helst i klassen, tills den dag han begick ett ödesdigert misstag.

Maria Monciu är född 1986 och uppvuxen i Rinkeby. Maskeradstaden är hennes debutroman och den vann Stora ljudbokspriset 2017.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Serie: Maskeradstaden: 1 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Storytel Original
Utgitt: 2016-08-02
Spilletid: 1T
ISBN: 9789177350804

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Storytel Original
Utgitt: 2016-08-02
ISBN: 9789177352105
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå