Hør utdrag
Sanna historier om rymningar - Paul Dowswell

Sanna historier om rymningar

Sanna historier om rymningar

3.7333333333333334 135 5 Forfatter: Paul Dowswell Innleser: Anton Körberg
Finnes som lydbok.
Gevärspipor, murar, taggtråd, fängelsevakter och låsta dörrar borde vara tillräckliga hinder för att förhindra flykt. Men människors jakt på frihet till varje pris har ständigt lett till många rymningar och rymningsförsök. I Sanna historier om rymningar får vi ta del av hisnande flykthistorier, samtidigt som vi får en översikt över skilda tiders fängelser, politik och krig. Här får vi bland annat läsa om fången Frank Morris som beslutat sig för att visa omvärlden att Alcatraz inte var så rymningssäkert som det påstods. Eller historien om mönsterfången George Blake som på ett snillrikt sätt lyckas ta sig ut ur Wormwood Scrubs-fängelset i London. Den franska fångkolonin Djävulsön är en annan kuslig berättelse. Det är lätt att fly från ön, men att överleva i djungeln eller ute på det öppna havet är inte fullt så enkelt.
Språk: Svensk Kategori: Ungdom Serie: Sanna historier om…: 9 Originaltittel: True Escape Stories Oversetter: Gabriel Setterborg

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Historiska Media
Utgitt: 2018-10-09
Spilletid: 2T 57M
ISBN: 9789175458755
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!
Prøv Storytel nå