Hør utdrag
Små eldar överallt - Celeste Ng

Små eldar överallt

Små eldar överallt

4,04 3169 5 Forfatter: Celeste Ng Innleser: Gunilla Leining
Lydbok.
E-bok.
Hur kunde allt gå så snett i en så lycklig familj som Richardsons? När började idyllen Shaker Heights att förändras? Var det när Mia Warren flyttade in med tonårsdottern Pearl i släptåg? Eller började det redan vintern innan, när ett spädbarn hittades övergivet utanför brandstationen? En roman om hemligheter och lögner, om starka blodsband och om en moderskärlek så intensiv att den når bortom dem.

”Små eldar överallt” har legat på New York Times bästsäljarlista i nästan ett år och sålt i över 1 miljon exemplar i USA. Den vann Goodreads Choice Awards pris för bästa roman 2017 och ska filmatiseras till teveserie med Reese Witherspoon och Kerry Washington som producenter och skådespelare.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: Little Fires Everywhere Oversetter: Anna Strandberg

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2019-03-05
Spilletid: 12T 54M
ISBN: 9789178271481

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2019-07-01
ISBN: 9789100177355
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå