Hør utdrag
Häktad på sagolika skäl - Lena Holfve

Häktad på sagolika skäl

Häktad på sagolika skäl

3,24 331 5 Forfatter: Lena Holfve Innleser: Anders Mossling
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Kriminalkommissarie Göran Skogsberg och kriminalteknikern Saxen, två skickliga yrkesmän, förs samman för att lösa ett mord. Ett mord som påminner kusligt mycket om ett brottsfall som inträffade 1982, ett fall som massmedierna döpte till "Humlegårdsmordet". Och nu tar mediecirkusen fart ännu en gång. Och bakom kulisserna är det åklagaren Lars von Roth som drar i alla trådarna. Han vet vilken makt han besitter, och beskådar hur poliser, misstänkta och journalister blir nervösa i hans närvaro. Vad är det egentligen som händer med människor när någon mördas?

Lena Holfve är en svensk författare som har gett ut nio böcker under sitt egna namn, och ett par till under pseudonym. Hon är omtyckt för att hon på ett enkelt sätt förklarar livets svårigheter.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2018-11-14
Spilletid: 4T 4M
ISBN: 9788726113068

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2018-09-14
ISBN: 9788726025736
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå