Hør utdrag
De bortglömda - David Baldacci

De bortglömda

De bortglömda

3.88 3700 5 Forfatter: David Baldacci Innleser: Mats Eklund
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Krigshjälten John Puller är den skickligaste utredaren i den amerikanska arméns kriminalpolis, och alla förlitar sig på att han ska lösa de svåraste fallen som nationen möter. Nu får Puller ett nytt fall - och det är personligt.

Pullers faster hittas död i turiststaden Paradise i Florida. Den lokala polisen förklarar hennes död som en tragisk olycka, men precis innan hon dog skickade hon ett brev till Pullers far. I brevet berättar hon att skenet bedrar, att ett mörker döljer sig under Paradise vackra yta.

Under utredningens gång blir Puller alltmer övertygad om att hennes död inte var en olycka. Han misstänker att stadens palmer och kritvita sandstränder döljer en konspiration så chockerande att vissa är villiga att ta till alla möjliga medel för att hålla sanningen undangömd.

De bortglömda är den andra delen i David Baldaccis serie om John Puller.
Språk: Svensk Kategori: Spenning Serie: John Puller Army Special Agent: 2 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2016-11-17
Spilletid: 13T 43M
ISBN: 9789176293386

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2016-11-17
ISBN: 9789176293348
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå