Hør utdrag
Skapa hållbar rikedom - Vägledd självhypnos - Annalena Mellblom Lindroos

Skapa hållbar rikedom - Vägledd självhypnos

Skapa hållbar rikedom - Vägledd självhypnos

3,95 145 5 Forfatter: Annalena Mellblom Lindroos Innleser: Annalena Mellblom Lindroos
Lydbok.
Att skapa och leva i rikedom är enkelt - och även lätt - när du tar dig an att frigöra dig från dina värderingar och åsikter som finns inpräntat sedan länge tillbaka.

Denna vägledda hypnos kan du använda på fler olika sätt:
- I vaket tillstånd, när du är aktiv
- Vilande
- Eller när du ska sova

Innan självhypnosen startar i sessionen, väljer du vad som passar dig och låter dig vägledas sedan genom hypnosen.

Tiden är här och nu - och det som du skapar i dag, kommer att vara resultat i framtiden.
Oavsett vad du skapar - Och i ditt fall - så är det rikedom. Fokus på rikedom - fokus på hållbar rikedom - som håller över tid och som ger kommande generationer rikedom.
För att det ska kunna ske - så börjar du med dig. Att skala bort allt som står i vägen för att du ska kunna skapa rikedom i ditt och andras liv - och ta fram din naturliga kraft som finns i dag. En spännande resa - en underbar resa. höjt medvetande i livets resa, vilket kommer ge dig rikedom i livet - i alla områden av livet - i livet

Denna självhypnos använder du för bästa resultat minst 21 dagar eller nätter i rad. Minst och du kan använda den hur mycket som helst. Ta det som styrker dig -

Du tankar dig själv med det som stärker dig och frigör dig själv från det som håller rikedom i från dig.

Annalena Mellblom bjuder in dig till att se henne som din vän, en vän som vill hjälpa dig att kunna leva ditt liv fullt ut, med inre styrka, balans och harmoni och skapa rikedom i alla områden i ditt liv - hälsa, relationer, använda din tid här på jorden på ett kreativ och hållbart sätt, skapa pengaflöden som gynnar dig och andra – för det är du värd - och DU är värdefull - du har DIN plats här på jorden och den är till för dig och du kommer att vilja förvalta den väl - medans du ändå lever, här och nu.
Språk: Svensk Kategori: Personlig utvikling Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Numberoneyou
Utgitt: 2016-10-06
Spilletid: 1T 17M
ISBN: 9789177470007
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå