Hør utdrag
Sambo på försök - Beth O'Leary

Sambo på försök

Sambo på försök

4 2585 5 Forfatter: Beth O'Leary Innleser: Frida Hallgren
Lydbok.
E-bok.
Tiffy Moore behöver ett billigt boende omedelbart. Leon Twomey jobbar nätter och är i stort behov av pengar. En annons kopplar ihop de två främlingarna.

Deras vänner tycker att idén är galen, men egentligen är det den perfekta lösningen i Londons tokdyra bostadsbubbla: Leon innehar lägenheten dagtid medan Tiffy jobbar, och på kvällarna och nätterna är den hennes.

Trots att de aldrig träffats kommer Tiffy och Leon allt närmare varandra. Och med struliga ex, jobbproblem och en felaktigt fängelsedömd bror smälter deras världar samman till en. Men kan man verkligen bli kär i någon man aldrig träffat?

Sambo på försök är en romantisk komedi av brittiska debutanten Beth O Leary. Den har sålts till över 30 länder och är en av de mest efterlängtade böckerna i England 2019. Beth bor i Londons lantliga utkanter och skrev Sambo på försök på tåget till och hem från jobbet. Hon tillbringar mycket tid med böcker, te och stickade tröjor.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: The Flatshare Oversetter: Helen Ljungmark

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Printz Publishing
Utgitt: 2019-05-21
Spilletid: 11T 52M
ISBN: 9789177711568

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Printz Publishing
Utgitt: 2019-05-20
ISBN: 9789177711551
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå