Hør utdrag
Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn - Mia Ottosson

Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn

Sexhealern - lögner, svek och brott i andligheten namn

3,57 757 5 Forfatter: Mia Ottosson Innleser: Janna Eriksson
Lydbok.
E-bok.
Den skakande berättelsen om det uppmärksammade rättsfallet.

När Mia Ottosson blir kär och gifter sig med den ansedde healern och mediet, en man internationellt känd i andliga och spiritualistiska kretsar, tror hon att hon funnit sitt livs kärlek, en andlig lärare och själsfrände. Istället blir förhållandet en mardröm av fysisk och psykisk terror, och efter flera års äktenskap upptäcker Mia en mörk hemlighet hon aldrig kunnat föreställa sig.

Detta är hennes gripande, självutlämnande berättelse om åren med mannen som i pressen kom att kallas "Sexhealern" och som år 2006 dömdes till fem års fängelse för att ha förgripit sig på sina klienter. Det är historien om en kvinna som sökte kärlek och en andlig dimension i tillvaron, men fann en skrupelfri bedragare, som grovt utnyttjade hennes och många andras sårbarhet och längtan.

Mot alla odds kom Mia ut på andra sidan starkare, med ökad självinsikt och kunskap. Genom att dela med sig av sin historia hoppas hon kunna inge fler kvinnor mod att anmäla sexuella övergrepp och inspirera andliga sökare att också vara kritiska och använda sitt sunda förnuft.
Språk: Svensk Kategori: Biografier Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2019-01-08
Spilletid: 7T 7M
ISBN: 9789178293223

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Word Audio Publishing
Utgitt: 2019-01-08
ISBN: 9789178293230
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå