Hør utdrag
Sanningens ögonblick - Karl Arne Blom

Sanningens ögonblick

Sanningens ögonblick

3.27 377 5 Forfatter: Karl Arne Blom Innleser: Peter Melin
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Två dagar efter häftiga demonstrationer i Lund 1973 hittas en kvinna mördad, hennes vackra ansikte svårt sönderslaget. För poliserna på plats är dödsfallet extra tungt. Hon var gift med en av deras egna, en polis.

En utredning sätts genast igång för att hitta den skyldige, men man har knappt börjat förrän ännu en kropp hittas. Även denna gång är offret en kvinna, och gift med en polis. Snart blir utredningen en kamp mot klockan, för att stoppa en mördare som schematiskt väljer polishustrur till sina offer. Vem är han, och vad är han ute efter?

"Blom skriver engagerat och engagerande, hans böcker bjuder på spänning men också på inträngande analys av brottets psykologi och sociologi."

– Bokrevy

K (Karl) Arne Blom föddes den 22 januari 1946 och uppväxt i Nässjö i Småland. Han är en svensk författare, översättare och ledamot i Skånska Deckarsällskapet och Svenska Deckarakademin.

Blom är mest känd för sina deckare men har även skrivit ett flertal böcker om skånsk och särskilt lundensisk historia.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-02-08
Spilletid: 6T 16M
ISBN: 9788726139624

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2018-05-18
ISBN: 9788711707012
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå