Under lindarna - Jan Moen

Under lindarna

Under lindarna

4.0 1 5 Forfatter: Jan Moen
Finnes som e-bok.
Västtyskland under 1960-talet. En tv-producent bestämmer sig för att återvända till sin lilla hemstad och sända sin klassåterträff på TV inför publik. Några av klasskamraterna har blivit högt uppsatta personer inom det tyska samhället, några stupade i kriget, men det finns också några som man kanske helst inte vill låtsas om. En av dessa personer är berättelsens huvudperson Joch. Joch som har judiskt ursprung, men som blir nazist för att dölja och kompensera för det faktum. Som straffad krigsförbrytare och som aktiv deltagare i förföljelser är han inte väl ansedd av de gamla klasskamraterna. Han har i alla fall en vän som umgås med honom, men Joch vet inte vad han tycker om att hans vän är jude.

Jan Moen var en svensk författare. Han skrev kriminalromaner, drama, musikaler, läroböcker, barn- och ungdomsböcker och historiska böcker. "Under lindarna" är hans andra bok.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-01-30
ISBN: 9788726081480
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå