Hør utdrag
Sista färjan från Ystad - Karin Alfredsson

Sista färjan från Ystad

Sista färjan från Ystad

3,62 9635 5 Forfatter: Karin Alfredsson Innleser: Katarina Ewerlöf
Lydbok.
E-bok.
Mannen och kvinnan har kört i ilfart genom Sverige. De sladdar upp på färjan i Ystad, sista avgången mot kontinenten. De parkerar sin Mercedes på bildäck och kvinnan går en sväng runt caben. När hon kommer tillbaka har F:et på bilens registreringsskylt blivit ett E. De är redo för Europa.

Samtidigt väntar en fyraårig pojke på sin födelsedagspresent hemma i Vällingby. En svårt sjuk kvinna i Solna läser ett mejl från en sommarstugemäklare. En professor i Bromma ser fram emot en romantisk hotellhelg med sin älskare. En lantbrukare i Uppland provar en alldeles för dyr ny kavaj och väntar på sms från en förbjuden kärlek.

I Stockholm steker en polis, ovetande om situationen, pannkakor till sina barnbarn och ser fram emot pensionen. Snart kommer hon att hamna i en brottsutredning som inte liknar något hon tidigare varit med om.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2019-04-15
Spilletid: 5T 35M
ISBN: 9789178350940

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2019-04-16
ISBN: 9789178350902
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå