Hør utdrag
Den sovande spionen - Camilla Grebe,Paul Leander-Engström

Den sovande spionen

Den sovande spionen

3.95 1913 5 Forfatter: Camilla Grebe,Paul Leander-Engström Innleser: Shanti Roney
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Pulshöjande aktuell thriller! Grebe & Leander-Engström är tillbaka med en ny spionthriller av internationell kvalitet, med Stockholm i händelsernas centrum.

Tom Blixen har återvänt till Sverige efter många år i Ryssland. Han börjar arbeta på kraftbolaget Swekraft och efter ett märkligt möte med en högt uppsatt rysk tjänsteman insjuknar Swekrafts vd Knut Svedberg i vad som visar sig vara dödlig poloniumförgiftning. Misstankarna riktas omedelbart mot Ryssland. Samtidigt aktiveras ett antal sovande ryska agenter i Sverige - människor som i åratal levt i tron att deras uppdrag var över i och med Sovjetunionens kollaps.

Det som först ser ut att vara ett lönnmord utvecklas snabbt till någonting helt annat, nr ett av Sveriges största kärnkraftverk utsätts för ett sabotage. Tom Blixen och den fd säkerhetspolisen Sonny Hellkvist tar upp jakten på förövaren för att avvärja en internationell konflikt mellan Sverige och Ryssland och stoppa en potentiell kärnkraftskatastrof.

Den sovande spionen är den tredje delen i Moskva Noir och utkommer i samband med 30-årsdagen av Tjernobylkatastrofen.
Språk: Svensk Kategori: Spenning Serie: Moskva Noir: 3 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Massolit förlag
Utgitt: 2016-12-22
Spilletid: 12T 25M
ISBN: 9789176791400

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Massolit förlag
Utgitt: 2016-12-22
ISBN: 9789176791448
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå