Hør utdrag
Mördaren - Bennie Liljenfors

Mördaren

Mördaren

3,35 227 5 Forfatter: Bennie Liljenfors Innleser: Ove Ström
Lydbok.
E-bok.
"Det var när Alfred Blom fick beskedet om förflyttning som han fattade det definitiva beslutet att mörda Sixten Klase."

Alfred Blom är en försynt människa som levt ett lugnt och tillbakadraget liv. Arbetet som tekniker har förlängt hans dagar, och kollegorna jävlas ständigt med honom. Med åren har han stillsamt accepterat sin ställning. Men något har börjat växa i Alfred, en kraft och en vrede som kommer att få förödande konsekvenser. Han inser att det är dags att hämnas.

K.G Matiason är en pseudonym tagen av Bennie Liljenfors. Liljenfors, född 1938, är en svensk författare inom detektiv-genren. Liljenfors är även verksam under pseudonymen Sten Wilding, under vilken han skrev verket Vita frun som har översatts till båda norska och finska. Under K.G Matiason har han skrivit tre fristående böcker med undertiteln Roman om en brottsling. Hans författande har uppmärksammats för sina högklassiga miljö- och människorskildringar.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-03-07
Spilletid: 5T 33M
ISBN: 9788726156485

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-02-25
ISBN: 9788726088069
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå