Hør utdrag
Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv - Rangan Chatterjee

Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv

Hälsobalansen : 4 nycklar till ett bättre liv

4,25 2305 5 Forfatter: Rangan Chatterjee Innleser: Charlotta Jonsson
Lydbok.
E-bok.
Vi vet egentligen exakt vad vi behöver göra för att må bättre, men väldigt få av oss gör det. Hälsobalansen innehåller läkaren Rangan Chatterjees samlade kunskap vad gäller vår hälsa.

Hans patienter söker vård för att få en diagnos och medicin, men han uppmanar dem i stället att söka svaret i sin livsstil och menar att om vi bara levde mer medvetet skulle många av våra symptom försvinna av sig själva. Livsstil och mat är en kraftfull medicin och här väver han samman sina egna råd med den senaste vetenskapliga forskningen.

Boken bygger på de fyra hälsonycklarna Vila, Mat, Rörelse och Sömn. Att hitta balansen mellan de fyra nycklarna - inte sträva efter perfektion inom de enskilda nycklarna - är grunden till en god hälsa. Om du tränar mycket och prestationsinriktat men sover dåligt kommer du ändå inte att må bra.

Han ordinerar bland annat egentid i minst en kvart om dagen, periodisk fasta, mer promenader i vardagen och rutiner för sänggåendet som gör att du känner dig pigg när du vaknar. Enkla och inspirerande steg som lätt blir till en daglig rutin!
Språk: Svensk Kategori: Personlig utvikling Originaltittel: The 4 Pillar Plan Oversetter: Sandra Medin

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2019-04-21
Spilletid: 6T 45M
ISBN: 9789113100401

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2019-02-06
ISBN: 9789113095530
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå