Hør utdrag
In i minsta detalj - Kristin Emilsson

In i minsta detalj

In i minsta detalj

4,01 8581 5 Forfatter: Kristin Emilsson Innleser: Gunilla Leining
Lydbok.
E-bok.
Freja och Anton har all anledning att vara nöjda med tillvaron. Deras största problem är om väggarna i den nyrenoverade vindsvåningen i Sofo ska målas tofuvita eller äggskalsvita. Livet är utstakat och planerat in i minsta detalj – ingenting har lämnats åt slumpen.

Ända tills den dag ett oväntat dödsfall skakar om tillvaron och tvingar dem att bege sig långt utanför tullarna till Antons barndomsstad, den lilla småländska utflyttningsorten Idemåla.

Snart står det klart för Freja att det är mycket hon inte vet om Antons familj. När hon börjar nysta i trådarna förstår hon att det finns saker i hennes mans förflutna som kommer att påverka deras liv mer än hon någonsin kunnat drömma om.

In i minsta detalj är en "feelgood"-roman om storstad och landsbygd, om kärlek och vänskap, om gamla hemligheter och nya – och om en katt som inte heter Leif.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2016-12-29
Spilletid: 9T 33M
ISBN: 9789174617696

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2017-01-12
ISBN: 9789174617825
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå