Hør utdrag
Just innan jag dog - S.K. Tremayne

Just innan jag dog

Just innan jag dog

3.67 871 5 Forfatter: S.K. Tremayne Innleser: Marie Richardson
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Det var en isfläck. Lite otur. Men det räckte för att nästan ta livet av Kath Redway då hon fick sladd med bilen och körde rakt ner i dammen i den annars så fridfulla nationalparken Dartmoor i Devon i England.
Som genom ett mirakel överlever Kath olyckan med några skråmor och minnesförlust. Hon är skärrad men glad att vara hemma i det ensligt belägna huset på landet, hos maken Adam och deras begåvade men tillbakadragna dotter Lyla.
Men familjen verkar inte lika glad. Kaths man är kylig, rentav ilsken. Och dagdrömmaren till dotter pratar allt konstigare om en man ute på myren. Kath återfår några skrämmande bitar av minnet och så småningom förstår hon att det inte alls var en olyckshändelse hon var med om. Hela hennes liv rasar och fylls av mörker, hot och terror.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Hemligheter: 3 Originaltittel: Just before I died Oversetter: Katarina Jansson

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2019-05-27
Spilletid: 13T 36M
ISBN: 9789178611737

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2019-05-27
ISBN: 9789178614622
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå