Hør utdrag
Det lilla simsällskapet vid havet - Katie May

Det lilla simsällskapet vid havet

Det lilla simsällskapet vid havet

3,63 946 5 Forfatter: Katie May Innleser: Gunilla Leining
Lydbok.
E-bok.
Vid stranden i Whitstable lyckas endast de mest hängiva simma eftersom havet bara är djupt nog vid högvatten. Så när Deb, i sin slitna bikini och med solglasögonen på, titt som tätt stöter ihop med Maisie, med våtdräkt, simglasögon och simskor, utvecklas en oväntad vänskap baserad på deras kärlek till simningen, och att de båda två är nyskilda.

Oavsett om det är dimma, regn eller strålande solsken simmar de tidig morgon och sen kväll. Snart får de sällskap av fler, var och en med egen kris att hantera: Ann, bossig och kontrollerande med en äldre mamma som kräver vård; Julie med tre barn under fem år; och den femtonåriga Chloe, som också hittar sitt lugn i havet. Den tysta och nervösa Bill anses däremot inledningsvis vara en fluktare, men välkomnas snart i simsällskapet även han. När medlemmarna i Whitstables allmänna simsällskap får reda på att stranden och den gamla charmiga strandpromenaden ska göras om till ett stort, modernt fritidsområde får deras träffar plötsligt en ny mening.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Originaltittel: The whitstable high tide swimming club Oversetter: Mia Gahne

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2019-07-23
Spilletid: 9T 58M
ISBN: 9789178618231

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Lind & Co
Utgitt: 2019-07-23
ISBN: 9789178614615
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå