Hør utdrag
Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil - Lovisa Sandström

Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil

Bli hälsoklok : Lofsans bok om hållbar livsstil

3,85 795 5 Forfatter: Lovisa Sandström Innleser: Lovisa Sandström
Lydbok.
E-bok.
Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra. Samtidigt som vi vet vad vi behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att få till det. Varför?

Lovisa Sandström har jobbat som personlig tränare under många år och i den här boken delar hon med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en träning som verkligen fungerar och som håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Det handlar om hur mycket du måste träna om du inte rör dig annars, för att vara "skyddad" mot det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är, inte där du vill vara. Hur stress och sömnbrist påverkar inte bara vår vardag utan också våra träningsresultat.

Detta är inte en vanlig träningsbok, utan en faktaspäckad och viktig genomlysning av en rad hälsoaspekter i våra liv. Lär dig av Lovisas bästa knep - som hon använt på ett stort antal människor genom åren - och hitta dina nycklar till vad som verkligen fungerar!
Språk: Svensk Kategori: Fakta og dokumentar Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2019-08-15
Spilletid: 5T 10M
ISBN: 9789113093000

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Norstedts
Utgitt: 2019-08-15
ISBN: 9789113093017
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå