Hør utdrag
Murder bag - Vem förtjänar att dö? - Tony Parsons

Murder bag - Vem förtjänar att dö?

Murder bag - Vem förtjänar att dö?

3.59 1051 5 Forfatter: Tony Parsons Innleser: Reine Brynolfsson
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
En seriemördare går lös i Londons West End och kriminalpolisen Max Wolfe sätts in på fallet. Wolfe är alla mördares mardröm. En impulsiv, egensinnig och envis yrkesman.

Det första offret är en rik bankman som under många år bedragit sin hustru. Det andra offret är en hemlös man. Till en början verkar mordoffren inte ha något gemensamt, men det visar sig att de båda männen tjugosju år tidigare gick på samma skola. Vad kan ha utlöst mördarens besinningslösa vrede och varför är just de här männen utvalda?

Mördarens metoder och offer diskuteras flitigt i sociala medier. Det är ingen tvekan om att mördaren följer varje steg. Någon utger sig för att vara mördaren på internet och samtidigt som spekulationerna tar fart, inser Wolfe att både han själv och dottern Scout är i fara. Mördaren är skoningslös och är uppenbarligen beredd att göra allt för att stoppa Wolfe.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: Max Wolfe: 1 Originaltittel: The Murder Bag Oversetter: Gabriel Setterborg

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2017-01-17
Spilletid: 10T 36M
ISBN: 9789176293935

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Bokfabriken
Utgitt: 2019-05-28
ISBN: 9789176293904
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå