Maskerat brott - Olle Högstrand

Maskerat brott

Maskerat brott

2.0 2 5 Forfatter: Olle Högstrand
Finnes som e-bok.
Turen har börjat ta slut för ett gäng bovar. Länge har de levt på deras kvinnliga kumpans vackra utseende, men nu börjar det snart bli dags att ta till andra metoder för att få tillvaron att gå ihop.

En fruktansvärt brutal mördare ligger och funderar i sin mörka cell. Det var inte länge sedan han mördade en amerikansk politiker på besök i Sverige med hjälp av en handgranat. På grund av sin skarpa intelligens anses han vara mycket farlig.

Snart kommer allas vägar att korsas under en våghalsig kupp. Det blir början på en berättelse som kommer leda till alla deras undergång – eller, om de lyckas, till den eviga materiella lyckan.

Olle Högstrand (1933-1994) var en svensk journalist och författare. Han skrev främst kriminalromaner och spänningsromaner och ungdomar.
Språk: Svensk Kategori: Krim Oversetter:

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-06-28
ISBN: 9788726115352
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå