Hør utdrag
Köttets tid - Lina Wolff

Köttets tid

Köttets tid

3,83 487 5 Forfatter: Lina Wolff Innleser: Julia Dufvenius
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
En svensk skribent åker till Madrid för att få inspiration till sitt nästa projekt. I en bar träffar hon en man som tror sig vara förföljd av skaparna till en ljusskygg nätshow som han medverkat i. Han ber henne gömma honom, och i gengäld berättar han sin historia. Det blir upptakten till ett möte mellan skribenten och den diaboliska mirakelgöraren Lucia – ett möte som till slut tvingar skribenten att fatta ett ödesdigert beslut kring sin egen inre essens.

"Köttets tid" är en roman om människans behov av andlighet – dock med fötterna långt nere i en ytterst oandlig verklighets gyttja. Det är också en undersökning av köttet, kött i olika stadier, skepnader och konstellationer.

Nominerad till Sveriges Radios romanpris 2020.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Bonnier Audio
Utgitt: 2019-08-30
Spilletid: 7T 31M
ISBN: 9789178274260

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Albert Bonniers förlag
Utgitt: 2019-12-01
ISBN: 9789100180249
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå