Hør utdrag
Ditt liv och mitt - Majgull Axelsson

Ditt liv och mitt

Ditt liv och mitt

3,93 5777 5 Forfatter: Majgull Axelsson Innleser: Katarina Ewerlöf
Lydbok.
E-bok.
Märit kliver av tåget i Lund utan att själv förstå varför. Det är över femtio år sedan honsenast var här och hon har inte längtat tillbaka en sekund. Hit kom hon som läkarstuderande på 60-talet, en tid då folkhemmet växte och blomstrade.

Men på Norra kyrkogården vittnar en massgrav om en annan verklighet. Här hamnade patienterna från Vipeholm, den stora anstalten för så kallade sinnesslöa strax utanför Lund. Det var där hennes bror gick under. Han som kallades Tok-Lars, Vidundret eller Haltelyttelasse. Vad var det som hände för alla dessa år sedan? Och vem bär egentligen skulden?

"Ditt liv och mitt" är en berättelse om en systers sökande efter sanning och upprättelse, om dem som inte fick vara med när svenska folket blev världsmästare i välfärd. En omskakande roman om hämnd, familjehemligheter och skuld.
Språk: Svensk Kategori: Romaner Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: Brombergs
Utgitt: 2017-04-13
Spilletid: 9T 33M
ISBN: 9789173378505

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: Brombergs
Utgitt: 2017-04-12
ISBN: 9789173378499
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå