Hør utdrag
Vädermannen - Karl Eidem

Vädermannen

Vädermannen

3,61 862 5 Forfatter: Karl Eidem Innleser: Björn Löfgren
Finnes som lydbok.
Finnes som e-bok.
Efter hans riskfyllda beteende vi ett utbyte av fångar så har Säpo-agenten David Karlén satts i tillfällig karantän. När Säpo får ett vagt tips från den engelska underrättelsetjänsten MI5 om en terrorcell som planerar ett attentat mot Sverige så tvingas de ta Karlén ur karantänen, de behöver sin bästa agent på fallet.

Tipset ger inte mycket information, men tillräckligt för att hotet ska tas på allvar. Karlén sätter ihop ett team och påbörjar utredningen. Det står snart klart för dem att hotet är verkligt, och tiden är knapp. De har bara några dagar på sig att avstyra vad som kan bli det värsta terrorattentatet i Sveriges historia.

Den ständigt aktuelle författaren Karl Eidem har skrivit ett flertal fängslande böcker. Bland hans verk finns de hyllade romanerna om säpoutredarna David Karlén och hans kollega Hans Edelman.
Språk: Svensk Kategori: Krim Serie: David Karlén: 3 Oversetter:

Produktdetaljer lydbok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-10-18
Spilletid: 10T 10M
ISBN: 9788726341805

Produktdetaljer e-bok:

Forlag: SAGA Egmont
Utgitt: 2019-12-04
ISBN: 9788726086607
Kommentarer

Ha alltid en god bok klar – lytt og les hva du vil, når du vil

Les og lytt til så mange bøker du bare vil! Med Storytel kan du lese og lytte ubegrenset til lydbøker og e-bøker i alle sjangre. Du kan enkelt veksle mellom lytting og lesing, og du kan alltid ha bøker offline, slik at favorittbøkene dine er tilgjengelige selv om du ikke har mobildekning. Kort sagt; den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

Prøv Storytel nå