Brennemerket Hør utdrag

Brennemerket

Brennemerket

Forfatter:
Eystein Hanssen
Lydbok
E-bok

Morens gamle demoner trekker Elisabeth Sunee Rathke (Elli) mot et drapsmysterium i Bangkoks blodhete underverden. Snart skjønner Elli at hun selv er like forbundet med saken som moren. Sammen med Jan Nereng og den lokale politimannen Tep Wattana går hun løs på sin mest kontroversielle etterforskning til nå. Bangkok er ikke et sted man følger reglene. Det er et sted man overlever. Det vet også Ellis motstander, som vil ha henne av dage. Men hvem er han? Og hvem er venn og hvem er fiende blant lokale politifolk og eksilnordmenn? Femte bok om politietterforskeren Elli er en hardtslående politiaction fra Oslo og Bangkok.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Serie:
ELLI: 5

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-05-04
Spilletid:
9T 30M
ISBN:
9788202485061

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-05-04
ISBN:
9788202481131

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"