De overlevende Hør utdrag

De overlevende

De overlevende

Forfatter:
Lisa Gardner
Innleser:
Nina Woxholtt
Lydbok

Jillian, Carol og Meg har alle blitt brutalt overfalt og voldtatt, men de nekter å se på seg selv om ofre. De er overlevende. De har aktivt bistått politiet med å fange Eddie Como, mannen som ødela livene deres. Når gjerningsmannen selv blir myrdet, kan ikke de tre kvinnene la være å feire, til tross for at de selv raskt blir utpekt som hovedmistenkte. Så blir en ny ung kvinne overfalt på samme måte som dem selv, og marerittet begynner på nytt. Eddie Como er død, så hvordan kan de grusomme voldtektene fortsette?

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Originaltittel:
The Survivors Club
Oversetter:
Elisabeth Sætvedt

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2016-08-09
Spilletid:
15T 39M
ISBN:
9788202510558

  Populære bøker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"