Hagen i Hartington Hør utdrag

Hagen i Hartington

Hagen i Hartington

Forfatter:
Santa Montefiore
Innleser:
Silje Storstein
Lydbok

En glemt hage og et hus fullt av hemmeligheter. Miranda og ektemannen David flytter fra London til en vakker herregård på landet med en magisk, men forsømt hage. De flytter i håp om et mindre hektisk liv, men David drar stadig inn til byen og barna sitter som klistret foran dataskjermen. Men det er før en mystisk og sjarmerende gartner dukker opp. Med sin tålmodighet, varme og visdom gjenoppliver han hagen og vinner samtidig familiens hjerte. Men hvem er han? Det går etterhvert opp for Miranda at gartnerens egen fortid ligger gjemt i hagens skjulte avkroker ... Santa Montefiores vakre roman gir leseren en historie om lidenskap, tap og kjærlighetens lindrende kraft.

Språk:
Norsk
Originaltittel:
The French Gardener
Oversetter:
Eva Ulven

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2018-08-09
Spilletid:
12T 39M
ISBN:
9788202571733

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"