Jaget Hør utdrag

Jaget

Jaget

Forfatter:
Eystein Hanssen
Lydbok
E-bok

Medrivende og meget aktuell Elli-krim fra Eystein Hanssen! Liket av en mann driver til overflaten i Bjørvika. Politietterforsker Elli finner kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. Samtidig i Libya, kjemper flyktningen Basma og hennes to barn for en plass på båtene over Middelhavet. Ellis etterforskning peker mot en mann Beredskapstroppen Delta allerede har anholdt, Jonathan Smith. USA og PST har spilt en rolle i saken. Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelige planer i Oslo. Elli, Brenner og Jan Nereng er byens eneste håp.

Språk:
Norsk
Kategori:
Krim
Serie:
ELLI: 6

Produktdetaljer lydbok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-11-03
Spilletid:
11T 59M
ISBN:
9788202545932

Produktdetaljer e-bok:

Forlag:
Cappelen Damm
Utgitt:
2017-11-03
ISBN:
9788202542344

Populære bøker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"